Het is nu bijna 20 jaar geleden. Ik was bezig met de HEAO waar ik de richting Bank en Verzekeringen deed. Zittend werk zou mijn deel worden en volgens mijn zus lag daar het risico van overgewicht op de loer. Voor sinterklaas maakte zij voor mij een surprise, een pop met een beige pak, een koffer en een buikje waardoor het overhemd niet meer helemaal dicht kon.

Toen kon ik er om lachen maar nu ben ik bang dat ze toch een beetje gelijk heeft gekregen. Onregelmatig en niet altijd heel verantwoord eten, te weinig beweging en een liefde voor een glaasje wijn en een hapje…….. Ik krijg mijn overhemd nog wel dicht maar het is wel een grotere maat geworden. De laatste tijd merk ik dat ik fysiek minder goed in mijn vel zit. Ik ben te zwaar en dat voel ik ook zo. Tijd dus om het roer om te gooien en te zorgen dat ik weer beter in mijn vel kom te zitten.

Gezonder en regelmatiger eten, meer bewegen en minder alcohol zijn de dingen waarvan ik denk dat ze noodzakelijk zijn. Ik heb niets met diëten en zal geen geheelonthouder worden maar ik ben er van overtuigd dat beter opletten mij een stuk zal helpen om weer lekker in mijn vel te zitten.

Op deze site zal ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen maar ook aandacht besteden aan gezond en lekker eten en drinken, verantwoord sporten en bewegen en aan alles waarvan ik denk dat het je kan helpen beter in je vel te zitten.